Begivenheder 2016

12. februar 2016I dag havde tirsdagsklubben årets 2.gåtur i bakkerne. Føret var ikke det bedste der var is på mange stier og veje. Heldigvis var vi forskånet for alvorlige uheld. Jeg hørte kun om en enkelt der havde været nede, men uden at få men af det. Vi håber nu på at vi får noget tø således det sidste is kan forsvinde inden der kommer mere sne.

Arrangementer for tirsdagsgruppen i FOK i 2016:

Tirsdag den 12. 4. kl. 10.30 – ca. 14: Fødselsdagsfest.

Tirsdag den 16. 8. kl. ca. 10 – ca. 17: Udflugt.

Tirsdag den 4. 10. kl. 10.30 – ca. 14: Høstfrokost.

Tirsdag den 13. 12. kl. 10.30 – ca. 14: Julefrokost.

Venlig hilsen
turudvalget: Eva, Lilli og Minna.

Fødelsdagsfest

Den 12. april 2014 fejrede tirsdagklubben sin 20 år´s fødselsdag. Tirsdagsklubben startede med at 3 medlemmer af Faaborg Orienteringsklubben Grethe Jørgensen, Karl Andersen og Børge Sørensen mente de var blevet for gamle til at løbe orienteringsløb og derfor ville startede de en traveklub. Af de 3 er der nu kun 1 tilbage nemlig Børge Sørensen, som var med til jubilæumsfester i dag.
Til daglig hører klubben hjemme i Gåsebjergsand i Svanninge Bjerge, men da der var 72 tilmeldt til festen var det nødvendigt at finde et større lokale.
Derfor var festen forlagt til ”Det gamle Bibliotek” i Grønnegade, hvor man samledes efter at have travet en større eller mindre tur rundt Sundsøen og nærmeste omegn.
Der deltog 72 medlemmer som havde en hyggelig formiddag med forskellig underholdninger og en pragtfuld frokost delvis arrangeret af nogle af medlemmerne.
En stor tak til festudvalget for deres store arbejde.

Sommerudflugten den 16. august 2016.

Kl. 8.05 mødes vi på Faaborg Havn ved færgelejet til Søbyfærgen, hvor én af Vester Skjerninge Bilerne holder. Bussen kører os kl. 8.15  til Svendborg Havn, hvor vi går om bord på færgen til Ærøskøbing, som sejler kl. 9.05. Vi er i Ærøskøbing kl. 10.20. Der har vi ca. en time til at gå rundt og se på byen og dens omegn.

Kl. 11.20 mødes vi ved stoppestedet for Jesper Bus’s gratis bus nær havnen. Kl. 11.30 kører bussen os mod Søby. Der vil holde 2 busser ved stoppestedet, den ene er vores.

Kl. ca. 11.55 er vi ved Søby. Dem, der gerne vil vandre en lang tur inden frokost, kan stå af ved Søbygård. Man kan gå vestpå ad stier syd eller nord om Vitsø. Dem, der vil gå en kortere tur, kan tage med til et stoppested i Søby. Kort udleveres.

Kl. 13.30 er der frokost på Café Arthur på havnen i Søby for 118 kr. pr. person. Hvis I ønsker det, skal I sætte kryds derved på tilmeldingssedlen.

Kl. 14.30 går vi om bord på færgen, som sejler kl. 14.45.

Klubben betaler bus- og færgebilletter. Frokost m.m. betaler man selv.

Vi håber, mange af Jer har lyst til at komme med.

Venlig hilsen.

Eva, Kirsten og Minna.

Høstfest
Så oprandt tirsdag den 4.oktober dagen der var afsat til et bid brød efter traveturen. Vi blev ikke skuffet, der var nogle fra holdet der havde været tidligt oppe så da vi andre troppede op var der pyntet pænt og der var ordnet sild, æg og tomater samt bagt franskbrød jo det var næsten ikke til at komme ud at trave i bakkerne.
Nå vi kom afsted og fik vi en dejlig tur i fint vejr. Det har været et dejligt efterår i hvert fald om tirsdagene.
Efter hjemkomsten skulle vi trække en seddel og så finde et bord der havde samme farve som sedlen, vi fik nogle helt andre pladser og kom til at sidde ved andre end dem vi plejede at sidde sammen med. En herlig måde at blande os sammen på. Foruden sild, æg og tomat var det indkøbt 2 stykker smørrebrød og så sluttede vi af med franskbrød med ost. Efter kaffen og de traditionelle 4 sange var det tid at liste hjemad efter endnu en dag lidt ud over det sædvanlige.
En tak til alle der bidrog til den dejlige dag med fantasi, arbejdskraft m.v.

JULEFROKOST
Så oprandt en af tirsdagsholdets store dag, nemlig julefrokosten. Den var henlagt til tirsdag, den 13. december og som sædvane blev det en hyggelig dag med noget dejlig mad og underholdning af forskellig slags. Da den 13.december er Luciadag havde det kreative festudvalg lavet et ”alterntiv” luciaoptog som høstede megen bifald.
En stor tak til festudvalget, og alle de hjælpere der troligt stiller op og sørge for en dejlig borddækning, nogle god sildemadder m.m. for at vi andre kan få en god dag. Tak alle sammen.

Motion for hjerne og hjerte