Begivenheder i 2014

Så er tirsdagsholdet på banen igen. Vi har vinteren igennem været oppe i skoven hver tirsdag, dog ikke lige mange hver gang. Der er gange hvor vi ikke har været 70 personer. Men nu er vi ved at længes efter noget varme og bar jord for sne er dejligt i december og januar og til dels også i februar, men så har vi også fået nok. For selv om træerne er smukke når de står hvidpudret og jorden er dækket med 10 cm. sne så er der en tendens til at der også er glat, hvilket vi i vores alder ikke synes så godt om.
Nu er solen ved at have magt og om ca. 1 måned skulle der gerne være fuglesang og skoven være lysegrøn.
Så er det ligesom vi igen får noget mere energi og humør.

Marts 2014

 Fødselsdagsfest 2014
Det er jo ikke alt der skal være trist og gråt, derfor synes vi på Tirsdagsholdet at man skal fejre de mærkedage der er.
Det er bl.a. årsdagen (fødselsdagen) for holdet. Den bliver nor4malt holdt på den tirsdag der ligger nærmest årsdagen for oprettelsen af tirsdagsholdet, og det blev den 8. april.
Som det nærmest er blevet en sædvane var der nogle der kom med duge og dekorationer således man kunne få nogle kønne borde. Andre havde sørget for æg og sild, atter igen andre sørgede for ost og franskbrød og kaffe. Der var købt 2 stk. smørrebrød ind så der var ingen der gik sulten hjem, selv om der ikke var kagemand til kaffen.
Formiddagen sluttede som sædvanlig med sang.
indlagt af Poul Skrubbeltrang

Sommerudflugt

Tirsdagsholdets flittige festudvalg havde i år arrangeret vor sommerudflugt til Lyø. Der var 55 medlemmer der havde tilmeldt sig denne tur. Vi startede fra Faaborg med færgen kl. 10.00 i en frisk vind men uden regn.

Efter ankomsten til Lyø var der frit slag for hvorledes man ville gå. Hovedparten valgte at tage stien fra færgelejet og ud til Østen, hvor man så kunne vælge at fortsætte ud forbi den nyplantede skov (1999) eller tage østenvej op til Lyø By. Andre tog den direkte vej op til Lyø BY, og nogle benyttede også Kærligheds-stien, hvem der fik det bedste resultat melde historien ikke noget om. Dem der gik den lange tur fik en travetur på ca. 4,2 km.

Vi skulle alle samles oppe ved Lyø Ferielejligheder kl. ca. 12.00 hvor festudvalget havde bestilt en frokost til os. Vi blev ikke skuffet, der var en dejlig buffet med masser af dejlig mad. Medens vi spiste kom der lige en regnbyge, men den var næsten over da vi igen skulle ud at gå.

Enkelte valgte en hurtig travetur ud til Klokkestenen, andre den direkte vej ned til havnen, inden vi kunne komme med færgen kl. 14.40.  På vejen hjem var der nogle de påtalte overfor festudvalget at de ikke havde sørget for sange. Så da færgen havde forladt Avernakø foreslog festudvalget at vi sang vor sædvanlige afslutnings-sang, til stor forundring hos de øvrige passagerer.  Stor ros til festudvalget for en god og veltilrettet tur.

Poul Skrubbeltrang

Oktoberfest 2014
Selv om 2014 blev et let høstår for landmændene, så var det straks lidt sværere for festudvalget at finde en dato for afholdelse af den høstfest som vi plejer at have i august/september.
Men vi blev ikke snydt i stedet blev det til en oktober fest der blev afholdt den 14.oktober. Som sædvanlig – når der skal være fest – var der da vi kom hjem fra traveturen dækket op med duge på bordene og flotte dekorationer. Også denne gang var der nogle flittige af gåkammeraterne der havde været i køkkenet og fremtryllet forretten der bestod af sild, æg, tomater og karrysalat. Da alle var kommet hjem fra gåturen begyndte vi at spise. Efter forretten kom smørrebrødet fra Herregaardscentrets smørrebrøds service og til slut kom osten og det hjemmebagte franskbrød fremtryllet af Henning sammen med kaffen.
Efter de sædvanlige 4 stk. sange var det tid at bryde op efter igen en vellykket fest. En stor tak brev fremsagt til de flittige piger og mænd der havde været behjælpelige med traktementet.
Indlagt af Poul Skrubbeltrang

Juleafslutning
Traditionen tro holdt tirsdagsholdet også i 2014 juleafslutning. Den fandt sted den 16.december, da der var en hel del fra holdet der ikke kunne tirsdag den 23. december.
Vi var godt 60 deltager og havde en hyggelig formiddag, der startede med at der var nogle der dæk-kede bord og lavede kaffe inden vi startede gåturen kl. 09.30. Vi forsøgte at afpasse turen således vi kunne være hjemme kl. 10.30. Det lykkedes ikke for alle så der blev et lille kvartes ventetid inden vi kunne begynde på fællesspisningen.
Igen i år var det nogle der havde påtaget sig det store arbejde at sørge for sild, æg, tomater og karry-salat med tilhørende brød. Der var også denne gang bagt franskbrød som vi fik til osten. Når vi så samtidig fik 2 stk. smørrebrød fra Herregaardscentrets smørrebrød, var der inden der gik sulten hjem.
Vi fik afsunget et par julesange og Kaj Teinholt havde en lille tipskupon med som vi skulle prøve at udfylde et meget muntert indslag.
En stor tak til festudvalget og alle de frivillige som også denne gang var trådt i funktion.

Selv om holdet har holdt juleafslutning er vi ikke færdig med af gå for i år. Der er travetur både den 23. og 30.december foruden der er mulighed for at deltage i orienteringsklubbens julemarch den 26. december kl. 10. Der startes fra P-pladsen bag Kastaniely.

Motion for hjerne og hjerte