Find Vej på Sundet 30 april

Prøv orientering – Kom og Find Vej – alle er velkomne !

Faaborg OK postkort 2016

lørdag d. 30. april 13:00-14:00

Har du lyst til at gå eller løbe en tur ved Sundet, og prøve at finde vej ud fra et kort, så kom denne dag.  Åbent for alle 🙂 

Orienteringsløb er aktiviteten, hvor hele familien kan være med. På Find vej Dagen er der lette korte baner, hvor alle kan deltage, inclusive sprint-baner til børnene, og lidt længere baner der udfordrer den, som er vant til at løbe. 

Man kan følges ad, eller løbe alene. Efter gennemført løb er der medalje og diplom til alle børn. Derefter er der også for at vinde forskellige præmier.. 

Man behøver ikke noget særligt udstyr: Der er kort med baner, man kan “gå en tur”, også med barnevogn eller vovse. Eller man kan løbe i større eller mindre grad, som man selv lyster. Man låner en ‘brik’ til at registrere de fundne poster, samt kompas hvis man har brug for det. 

Hvis du har brug for hjælp til at læse kortet, så det også nemt. Orienteringsløbere er flinke mennesker der hellere end gerne hjælper dig i gang.

“Find vej Dagen” blev første gang afholdt i 2011, og har siden vokset til et arrangement med over 3.000 deltagere, og i år er der et rekordstort antal arrangementer over hele Danmark.

 

Mødested: Faaborg Gymnasium, Sundagervej 42 – Faaborg.

 

Skriv et svar